Onze Expertise

InterCheM B.V. is een bedrijf dat is gespecialiseerd in afvalinzameling, -verwerking, -recycling en productie van chemische stoffen waaronder ook oplosmiddelen en verf.

InterCheM levert producten voor de toekomst. Producten die geproduceerd zijn met een hoogst mogelijke duurzame standaard. Het duurzame karakter vertaalt zich in duurzame productie processen en het toepassen van teruggewonnen grondstoffen.

Afval

InterCheM helpt u graag met het verantwoordelijk afvoeren van uw gevaarlijk afval. Met al meer dan 50 jaar ervaring weten wij als geen andere hoe je gevaarlijk afval inzamelt en op een juiste wijze opslaat, verwerkt en recyclet.

Chemie

Het assortiment dat we bij InterCheM aanbieden bevat een complete lijn van chemische producten. Daarin maken we onderscheid tussen oplosmiddelhoudende en watergedragen producten.

Destillatie

Bij InterCheM ligt de focus altijd op recycling. Het hergebruiken van oplos- en reinigingsmiddelen spaart immers het milieu. Een van de technieken waarmee we afval geschikt maken voor hergebruik, is destillatie.

Verf recycling

Jaarlijks worden enorme hoeveelheden restverven vernietigd door verbranding. Dit vormt een zware belasting voor het milieu. Ons streven is om zoveel mogelijk ingezamelde verfresten op te werken tot nieuwe verf. Via ons innovatieve recycle proces worden met inzet van bruikbare verfrestanten weer nieuwe verven en lakken geproduceerd.

Trainingen

Bekijk onze op maat gemaakte interactieve en uitdagende trainingen.

Inter-GreeN

Met ons zusterbedrijf Inter-GreeN leveren we een breed assortiment aan duurzame producten en paints die worden gemaakt van teruggewonnen grondstoffen uit het afval. Zo beschikken we o.a. over een breed assortiment gerecyclede oplosmiddelen, reinigers en verdunners.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten? Graag persoonlijk advies? Vragen? Wij helpen u graag verder.

in één transporthandeling afval ophalen én nieuwe producten leveren
Vaste routedagen afgestemd op al onze klanten
Unieke combinatie van afvalverwerking en productie op één locatie
© 2024 Inter-Che-M B.V.