Chemie

Het assortiment dat we bij InterCheM aanbieden bevat een complete lijn van chemische producten. Daarin maken we onderscheid tussen oplosmiddelhoudende en watergedragen producten. Ons totaalpakket bestaat o.a. uit reinigingsmiddelen, spoelverdunners, thinners, ontvetters, zeefraamreinigers en afbijt. Bovendien hebben we de meest gangbare producten altijd op voorraad, zodat u deze snel geleverd krijgt. Kijk voor ons complete assortiment in onze productfinder.

Laboratorium

In ons eigen laboratorium werken onze specialisten continue om de kwaliteit van ons assortiment te waarborgen en nieuwe producten te ontwikkelen voor de verschillende doeleinden van uw productieproces.

Specialiteiten

Bent u op zoek naar een specifiek product wat zich niet in ons assortiment bevind? Dan gaan we graag met u in overleg, zodat we een product kunnen ontwikkelen dat past binnen uw productieproces. Deze speciale samenstellingen worden in overleg met u uitgebreid getest in ons laboratorium alvorens we overgaan tot productie.

Loonproductie

Heeft u reeds een eigen product maar geen productiemogelijkheden dan nemen wij dit graag voor u uit handen. Naar wens, verzorgen wij voor u het complete productieproces van mengen tot afvullen van zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen producten. Informeer naar de mogelijkheden.

Inter-GreeN

Met ons zusterbedrijf Inter-GreeN leveren we een breed assortiment aan duurzame producten en paints die worden gemaakt van teruggewonnen grondstoffen uit het afval. Zo beschikken we o.a. over een breed assortiment gerecyclede oplosmiddelen, reinigers en verdunners.

Neem contact op

Wij helpen u graag met het vinden van een probleemoplossing voor uw productieproces. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons op nemen. Bel: 024 678 02 00, vul het digitale contactformulier in of gebruik de chatfunctie. Wij staan u graag te woord!

Breed assortiment
Eigen transport via een vast routeschema
Eigen erkend laboratorium
© 2024 Inter-Che-M B.V.