Training Gevaarlijke Stoffen

20 april 2020

Door het coronavirus zitten veel mensen thuis i.p.v. op het werk, maar dit hoeft zeker geen reden te zijn om stil te zitten. Integendeel zelfs! Dit is de perfecte gelegenheid om bepaalde eigenschappen, vaardigheden en skills, die nodig zijn op de werkvloer, te verbeteren.

Bij InterCheM bieden wij nu de training ‘Training Gevaarlijke Stoffen’ aan. Kennis van het ADR en GHS vormen de grondslag voor ieder bedrijf wat betrokken is bij het vervoer en productie van gevaarlijke stoffen. Deze bewustwordingstraining geeft o.a. een solide basis voor de strikte voorschriften van het ADR evenals de symboolherkenning uit het GHS.

Deze bewustwordingstraining is verplicht voor iedereen die werkt met gevaarlijke stoffen (of afval). De trainingen bij InterCheM onderscheiden zich ten opzichte van de rest door zich aan te passen aan de behoefte van de cursisten. De trainingen zijn interactief en de focus ligt op kennis. Kortom, in 4 trainingsdagen wordt je klaargestoomd om professioneel te werken met gevaarlijke stoffen.

Kijk hier voor meer informatie en onze brochure: https://interchem.nl/trainingen/training-gevaarlijke-stoffen-niveau-1/

Iedereen die interesse heeft in de training kunnen wij, zolang de huidige corona maatregelen gelden, een korting aanbieden. Uiteraard is het is ook mogelijk om de training online te volgen.

Informeer naar de mogelijkheden via trainingen@interchem.nl of bel: 024 – 678 02 00

© 2024 Inter-Che-M B.V.