eventuele maatregelen i.v.m. weervoorspellingen

5 februari 2021

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen tijdens slechte weersomstandigheden zijn in het Regeling vervoer over land van gevaarlijke stoffen, afgekort VLG, nationaal voorschriften opgenomen die een beperking geven bij mist en gladheid.

Gelet op de weervoorspellingen de aankomende week bestaat de kans dat we de ingeplande transporten met gevaarlijke (afval)stoffen niet uit kunnen voeren. Uiteraard zullen we ons best doen om de dienstverlening uit te voeren. Hiervoor vragen wij ook uw hulp om zorg te dragen dat het terrein toegankelijk is en de laad-/losplaats goed bereikbaar. Indien uw order het ophalen van afvalstoffen betreft verzoeken wij u ervoor zorg te dragen dat de emballage zo veel als mogelijk sneeuwvrij is.

We nemen maandagmorgen 08-02 intern een besluit of we de ingeplande transporten kunnen c.q. mogen uitvoeren, indien dit niet het geval is zullen wij u informeren en een nieuwe datum met uw afstemmen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop InterCheM via mail verkoop@interchem.nl of telefonisch 024-6780220.

© 2024 Inter-Che-M B.V.