Oplosmiddelhoudende producten - InterCheM Beuningen


Oplosmiddelhoudende producten 

U ziet 't! Wij produceren en leveren ook oplosmiddelhoudende producten. Hierbij valt te denken aan oplosmiddelen, ontvetters en reinigers op oplosmiddelenbasis. Gebruikt u liever een reiniger op waterbasis? Bekijk dan ons assortiment watergedragen producten.

Chemieproductie, zo gaat het in z’n werk 

De productie van diverse soorten oplos- en reinigingsmiddelen is een geautomatiseerd proces. Neemt niet weg dat ons laboratorium continu blijft meedenken om het productieproces te ontwikkelen. Want we produceren niet alleen middelen op basis van virgin grondstoffen, maar ook op basis van geregenereerde oplosmiddelen die geschikt zijn voor de productie van nieuw toepasbare oplos- en reinigingsmiddelen. Dankzij onze grote voorraad grondstoffen en gekwalificeerd personeel leveren we naast een breed assortiment ook maatwerk. Onze producten zijn bijvoorbeeld leverbaar in diverse verpakkingen variërend van één liter tot bulkverpakkingen. Welke mogelijkheden we nog meer bieden? Informeer ernaar. 
Ons assortiment oplosmiddelhoudende producten bestaat uit; oplosmiddelen, reinigingsmiddelen, verdunners, ontvetters, zeefraamreinigers en afbijt