Ook dit jaar zijn wij samen met Inter-GreeN weer aanwezig bij de Schilder, Glas & Afbouw Vakdagen (S.G.A. Vakdagen) in Gorinchem van 7 tm 9 november. Via deze link https://lnkd.in/egzCZ7p kunt u zich met registratiecode 71700037628 voor gratis toegang tot de beurs registreren. Wij zouden het leuk vinden u als onze gast te mogen ontvangen! We zijn te vinden op standnummer 218. Tot dan!

Veiligheid, gezondheid en welzijn; dit staat in onze beleidsvoering altijd voorop. Om deze reden draagt Inter-GreeN dan ook graag haar steentje bij aan het mooie evenement van Koonings The Wedding Palace in de strijd tegen vrouwenkanker.

Vrouwenkanker is een onderwerp dat niet vaak op tafel terecht komt. Om toch stil te staan bij de mensen die deze strijd niet hebben gewonnen of nog steeds aan het vechten zijn organiseert Koonings 'The Bridal Run'. Een evenement waarin vrouwen (maar ook mannen) in bruidskleding een parcours afleggen van bijna 1 km. Samen met honderden anderen ren je niet om te winnen, maar voor het goede doel.

Kijk voor meer informatie op: www.bridalrun.nl

InterCheM is i.v.m. Hemelvaart 25 en 26 mei gesloten.
Tevens zijn wij gesloten op 2e Pinksterdag maandag 5 juni.

Zoekt u werk bij een afval- en chemiebedrijf dat duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit waarborgt? Bij ons krijgt u een uitdagende functie waarbij u een hoge verantwoordelijkheid moet kunnen dragen. Daarbij staat plezier in het werk nog steeds voorop! Daarom benadrukken wij het behoud van onze prettige, open communicatie met collega’s en klanten. Lijkt het u wat? Solliciteer dan snel op onze vacature voor Account Specialist.

Vacature_account_specialist_Noord-Holland